Direcció, control i velocitat

De què va el tennis? Aquesta és la pregunta que em va fer un entrenador fa uns anys. 

Direcció, control i velocitat
Direcció, control i velocitat

Simple, però difícil de respondre, hi estem d'acord?

A l'empresa, com al tennis, hi ha tres factors que marquen el joc: la direcció, el control i la velocitat.

La direcció és la que mana a les nostres decisions, estratègiques i tàctiques. En una empresa, la direcció defineix i implementa l'estratègia. Així, doncs, liderar significa transformar l'estratègia de l'empresa en prioritats i accions concretes, a través d'un equip compromès i proactiu en el creixement.

El control és clau a l'empresa, com ho és al tennis. Un cop fort sense control no serveix de res més que per a fer soroll. Per això, identificar i analitzar la informació financera i no financera de l’empresa, és tan important, no només per a saber què està passant al negoci, sinó també per a veure on hem de concentrar els nostres esforços, de cara a millorar el rendiment.

La velocitat a la que va el teu negoci augmenta accelerant els ingressos i els beneficis que obté, però també és important l'eficiència en la producció i entrega dels teus productes o la capacitat de reacció que tenim davant els canvis (interns o externs). Per això, si vols velocitat, cal definir una estratègia de creixement que treballi en millorar els resultats (tangibles i intangibles) que obté l'empresa, els clients i els socis.

Tots tres factors, busquen el mateix a l'empresa que al tennis: guanyar i gaudir.

Per això, ahir, en el primer dels tres webinars de la Setmana del Creixement Proactiu, vam dedicar-nos a treballar-los tots tres, de manera que puguis centrar-te en allò que vols aconseguir, sigui la direcció, el control, la velocitat; o tot plegat.

Dimecres 18 i divendres 20 continuaré donant les claus per accelerar els resultats de la teva empresa, aprofundint en aquests tres conceptes i posant-hi accions simples que funcionen. Encara ets a temps d'inscriure't clicant aquí.

© Oriol López Villena 2020

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials