Testimonis

"El treball que l'Oriol va fer al despatx ens ha permès treballar amb més tranquil·litat i eficàcia, això ha repercutit a que el client es senti millor atès i que l’equip sigui més feliç, gràcies!"

Mireia i Sara Currius
Currius i Associats

“Treballar amb l'Oriol per mi és aire, és respirar tranquil.la i saber que tot està controlat. M'aporta sempre pautes i coneixements, amb la llibertat de decidir i posicionar el meu criteri, però marcada per unes pautes i uns coneixements en tot moment. Sovint em fa replantejar coses que ni m'imaginava que eren importants, i en realitat eren clau pel negoci. I, finalment, però no menys important, em guia i em dóna la força que necessito per veure les coses amb perspectiva i fer passos sempre cap endavant. Tot plegat, treballant de valent, i junts. Recomano l'experiència amb ell, sigui quin sigui el teu motiu, al 100%: ÉS UN SUPORT CONSTANT I PRIORITARI PER MI I PEL NEGOCI DES QUE ENS CONEIXEM"

Laura Artigas Baleri
Shots Coffee Girona

“L'Oriol ofereix les eines i l’acompanyament claus per a que, davant dels reptes que suposa la gestió d'una empresa, et facis les preguntes necessàries que et permeten identificar-los, analitzar-los i resoldre'ls amb èxit. Més enllà d'oferir la solució a un repte concret, t'ajuda a desenvolupar eines i capacitats per definir els plans i fer-ne el seguiment. Poder disposar del seu consell és una garantia de creixement professional, tant en estratègia empresarial com gestió d'equips, gestió financera, increment de vendes i/o millora de planificació. Si vols maximitzar resultats, no dubtis a contactar amb ell!”

Aysel Palacios
Iterem

“Conec l’Oriol des de que vaig iniciar el meu projecte empresarial ara fa 15 anys. L’Oriol m’ha acompanyat durant el procés de creixement de la meva empresa, sempre aportant sentit comú i coherència, dues qualitats imprescindibles si vols posicionar la teva marca i empresa com a referent del mercat i convertir-te en líder del teu sector. Sense cap mena de dubte, ell aporta claredat i visió en els diferents aspectes del negoci, ajudant a traçar el camí a seguir, definint prioritats i marcant objectius. Sempre disposat a ajudar i aportar valor, posant el focus en tot allò que t’ha de dur a la meta.”

Meritxell Hernández
Roll’Eat

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials