Estratègia

Un servei dissenyat per a crear una estratègia clara i compartida, així com definir el full de ruta per a fer-la realitat.

Massa sovint passem mesos desenvolupant un pla estratègic que no acaba d'arrencar mai. Fem llargues reunions amb l'equip directiu, desenvolupem DAFO's i omplim les pissarres i parets de postit's, que acaben en no res.

L'equip, a més, comença a pensar que aquestes reunions són una pèrdua de temps, ja que veuen com els DAFO's mostren una certesa que el món real no té, els postits cauen de les parets abans no s'implementi res i el temps s'esgota en interminables reunions enlloc d'en créixer i millorar.

Siguem seriosos: definim una estratègia i implementem-la, sense esperar que una presentació atractiva o un postit faran la nostra feina.

Quins resultats pots esperar?

 1. Una visió clara i compartida del futur ideal que crea més valor i impacte en els teus clients, la teva empresa i els teus socis.
 2. Un dibuix clar i detallat de qui és el vostre client ideal, com podeu generar negoci amb ell i com podeu aportar-li cada cop més valor.
 3. Una definició clara dels indicadors de l’èxit, que et permetin mesurar i millorar el rendiment de l’empresa i el lideratge del teu equip.
 4. Un augment del compromís de l’equip en el lideratge i la implementació de la estratègia, a través d'objectius departamentals i individuals alineats amb l’estratègia de l’empresa.
 5. Un pla clar, detallat i específic de com expandir el teu negoci.
 6. Identificar noves oportunitats d'ingressos, crear i millorar nous productes i serveis que se centrin en el valor desitjat pels vostres clients i potencials clients.
 7. Crear estratègies que construeixin sobre les vostres fortaleses i valor únic al mercat, de manera que pugueu augmentar els vostres ingressos, millorar els vostres marges i fer créixer la distància amb els vostres competidors.
 8. Un mapa visual de com hauria de créixer la teva empresa durant els propers mesos i anys.. 

Per exemple, una de les empreses a qui he ajudat va augmentar més d’un 40% els seus ingressos i, més important encara, un 143% el seu EBITDA i un 293% el seu benefici net. En un altre cas, una petita empresa industrial va augmentar els seus ingressos dels 4,2 als 6,7 milions d’euros en només un any (un 57% més)  transformant una pèrdua en benefici.

Utilitzant el meu Cercle del Creixement Proactiu®, acompanyo empreses que abans dedicaven mesos a desenvolupar un pla estratègic pluri-anual a crear, en dues reunions, estratègies orientades al resultat i l'acció, per a que accelerin els ingressos i els beneficis, impliquin i comprometin a l'equip, es diferenciïn de la competència, afegeixin més valor als seus clients actuals i atraguin nous clients i nou negoci en un mercat global tant competitiu.

És més, durant 45 dies ens dedicarem a crear i aportar més valor pels teus clients ideals, per a que obtinguin millors resultats, comprin més sovint i et recomanin als seus amics. D'aquesta manera, acceleraràs els teus ingressos a través dels resultats que obtenen els teus clients.

Us ajudaré a desenvolupar estratègies de creixement, definir prioritats, eines, indicadors i accions, per a que sortiu amb un full de ruta a seguir, amb coses concretes a fer.

Per exemple, amb una empresa de serveis tecnològics, vam definir una visió clara i compartida dels objectius i prioritats de l'empresa a curt i mitjà termini. Vam identificar accions de baix cost i alt impacte, per a afegir més valor als seus millors clients i contactes, millorant ràpidament els seus resultats.

Com funciona el Cercle?

 • Rebràs un formulari que em servirà per a aprendre sobre el teu negoci i els teus objectius.
 • Agendarem una reunió online de dues hores amb les persones clau de l’empresa i el meu Cercle del Creixement Proactiu®, de cara a avaluar i desenvolupar una estratègia de creixement basada en unes prioritats clares i al servei dels teus objectius.
 • Dirigiré una reunió online de 90 minuts per a definir el procés d’implementació a curt termini, així com per a crear el compromís per part de tothom. Tot amb l’objectiu de recórrer el camí que hi ha des de la sitaució actual fins al futur desitjat pel vostre negoci.
 • Un cop acabada cadascuna de les sessions, i abans de 72 hores, rebràs accés a la gravació de la reunió, així com al resum de la mateixa.
 • Al final del procés, tindràs un full de ruta clar i concís i concret, que t'ajudarà a fer créixer el teu negoci, els teus ingressos i els teus beneficis, afegint cada cop més valor als teus clients ideals, i amb un equip compromès amb ell.
 • Durant els propers 45 dies, tindràs accés a mi de 9 a 17 hores, via e-mail i telèfon. Responc a les trucades en menys de tres hores i l'email en menys de 24.
 • També us donaré opcions per a treballar amb mi, si voleu que us acompanyi en el procés d’implementació de la nova estratègia.

És hora, doncs, de deixar les reunions interminables, les carpetes buides d'acció i les presentacions de colors, per a desenvolupar un full de ruta que t'ajudi a fer créixer el teu negoci, els teus ingressos i els teus beneficis, afegint cada cop més valor als teus clients ideals.

Envia'm un email a oriol@empresaproactiva.com, per a veure si puc ajudar-te a transformar el teu negoci.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials