Un dia productiu

Un dia productiu és un dia centrat en allò important a la teva vida.

Un dia productiu
Photo by Lukas Blazek on Unsplash

Aquí tens 10 consells de productivitat per a empresaris que senten que les coses s'estan sortint de mare i volen recuperar el control sobre el seu negoci i la seva vida:

  1. Durant una setmana, analitza on va el teu temps, hora a hora. Alguns dels meus clients han recuperat més de mig dia dedicat a coses que no haurien d'estar fent.
  2. Apaga totes les notificacions de mòbil i ordinador. Decideix en quin/s moment/s del dia els llegiràs, i compleix-ho. No passa res per llegir l'email dos cops al dia.
  3. Lleva't entre 30 i 60 minuts abans cada dia, per a crear fins a sis setmanes de temps extra cada any.
  4. Bloqueja els primers 90 minuts del dia per a treballar en la teva/vostra prioritat estratègica, i passa a l'acció! Fent això, anireu pel davant dels vostres competidors.
  5. Llegeix/Escolta/Mira les notícies dos cops al dia. Per exemple, pots llegir el diari del dia al matí i mirar les notícies al vespre. Dedica la resta del teu temps a les teves prioritats, i no a twitter.
  6. Marca't un màxim de 3 coses importants a fer cada dia. Pensa-les demanant-te: "si només aconseguissis fer això, donaries per bo el dia?"
  7. Dóna't de baixa de tots els butlletins i subscripcions que no aportin valor (també aquest!). Si porta més dues setmanes a la bústia i no l'has llegit, esborra'l i cancel·la-ho.
  8. No utilitzis eines, aplicacions o sistemes de gestió del temps, si no vols perdre el temps gestionant-les. El temps no es gestiona, es prioritza.
  9. Deixa espai per al gaudi. Aixeca el cap cada 90 minuts, fes un volt, estira o llegeix una bona novel·la durant 10-15 minuts.
  10. Pensa cada dia en què has aconseguit. Demana't: Com de productiu ha estat el teu dia (de l'1 al 10)? Què ha passat?

Si vols que t'ajudi a guanyar control sobre el teu negoci i la teva vida, envia'm un email a oriol@empresaproactiva.com i compartim algunes idees al respecte.

© Oriol López Villena 2020

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials