El teu equip directiu

Qui porta el timó de la teva empresa mentre tu remes?

El teu equip directiu
El teu equip directiu

Avui, aprofitant que és Sant Jordi, em permetràs que parli del meu nou llibre "Creix prospera" i de perquè vaig dedicar tot un capítol sencer i el meu proper esmorzar proactiu (7 de maig a Barcelona) a la creació d'un equip directiu eficaç, com a palanca de creixement.

Has vist mai una empresa gran on l’empresari estigui a la fàbrica davant d’una màquina? Quan penses en grans multi-nacionals, no t’imagines els directius que surten als mitjans posant pals per on passen els cables del telèfon o fent servir els robots que produeixen cotxes. En canvi, a moltes petites i mitjanes empreses sembla que el negoci no hagi de funcionar si l’empresari no està ficat en el processos productiu, comercial o financer. A què és degut?

El pensament de molts empresaris i directius és que ells en saben més i que, per tant, són ells qui aportaran més valor i creixement a l’empresa. I, tot i que això pot ser cert a la fase inicial d’una empresa, a llarg termini és garantia de fracàs, ja que una empresa massa depenent de l’empresari és una empresa que no pot créixer de manera automàtica i que, per tant, té un límit igual a la dedicació que hi pugui aportar qui la dirigeix.

Mira-t’ho així: si ets en un vaixell navegant al mig de l’oceà i et dediques a remar amb la resta de mariners, què t’agradaria veure quan miressis al pont de comandament, un timó buit o algú dirigint-lo?

L’empresa, per a créixer i esdevenir escalable, necessita crear un equip directiu, que no és un càrrec llarg a la targeta de visita o un bonus a la nòmina, sinó una sèrie de persones que són claus per a la definició d’una estratègia de creixement, així com en la seva implementació al llarg de l'organització. Per tant, parlem d’unes persones que tenen la responsabilitat suficient com per a prendre decisions, passar a l’acció, retre comptes davant de l’empresari i ser retribuïts pels resultats que hagin obtingut.

I en el teu cas, qui dirigeix la teva empresa?

Et convido a esmorzar

El proper dia 7 de maig de 9:30 a 11 et convido a esmorzar gratuïtament a Barcelona, a la Plaça Gal·la Placídia, 32, 4a.

Descobreix durant l’esmorzar com construir un equip directiu eficaç, que treballi en definir objectius, prendre decisions i implementar allò decidit, a més de respondre dels resultats que ells mateixos promouen.

Queden només 5 places disponibles i estan destinades exclusivament a empresaris en actiu, així que, si hi vols venir, envia’m un email a oriol@oriolopez.com i t’enviaré la confirmació.

T’espero el dia 7 de maig per a esmorzar!

PS: A més, si creus que aquest esmorzar pot interessar a algun amic, client o col·laborador teu, no dubtis en demanar-m’ho, i li reservaré plaça també.

© Oriol López Villena 2019

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials