Del Seminari a la Setmana

Hi ha coses que no tornaran, però quedaran per sempre.

Del Seminari a la Setmana
Del Seminari a la Setmana

Avui comença la Setmana del Creixement Proactiu.

Quan l'any 2014 vaig decidir organitzar un seminari de creixement proactiu, no hagués imaginat mai que aquest acabaria convertit en un esdeveniment virtual i que acabaria tenint centenars d'assistents, lluny dels disset que van venir a la primera edició.

En aquelles èpoques, ja organitzava webinars, als quals assistien molt poques persones, però ara és diferent. Tothom, qui més qui menys, s'ha passat els darrers vuit mesos utilitzant eines com Zoom o Teams, mantenint la distància física, però no la social. Hem après a dirigir reunions que mai haguéssim pensat que podien fer-se online, i ho hem fet  demostrant que la corba d'aprenentatge és més curta del que pensàvem.

No és un accident sinó un canvi. Porto mesos dient que certes tendències són estructurals i que cal redefinir l'estratègia tenint-les en compte. Aquestes tendències comencen totes per "no cal a ... per a ..." Per exemple, no cal anar a la universitat per a aprendre, ni a l'oficina per a treballar, ni al restaurant per a menjar fora, entre d'altres.

El Seminari del Creixement Proactiu probablement ja no tornarà com un esdeveniment presencial, i serà per a millor, ja que hi pot assistir més gent, que hi dedica menys temps i en rep molt més valor.

I al teu sector, què no tornarà a ser com abans i com ho aprofitaràs per a fer un salt endavant?

© Oriol López Villena 2020

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials