Mitja part

I si observem la primera part del 2020 i comencem a treballar en la segona?

Mitja part
Photo by Zahra Rafiei on Unsplash

El tennis, com bé saps, obliga a un canvi de costat en els jocs senars, i molts jugadors l'aprofiten per a descansar, malgrat que físicament podrien aguantar. Jo en dic distensió, observació i reflexió. Serveix per a rebaixar la tensió acumulada, analitzar el que ha passat i situar-se en un bon punt de sortida per a la resta del partit.

Vaig rebre un missatge la setmana passada d'un client que em demanava que no el truqués durant el mes d'agost. Aquesta primera part de l'any ha estat esgotadora i, tot i que els resultats l'han acompanyat (també durant el confinament) l'esforç ha estat enorme i li cal un descans i temps per a pensar.

Li vaig respondre això.

Ja han passat set mesos des que va començar l'any 2020, amb moltes expectatives i objectius al cap. Podem dir, ja, que la primera meitat de l'any ha estat dura, i que la segona no sembla que hagi d'anar molt millor en termes globals. I, malgrat això, el nivell d'esforç i de resultats ha estat molt destacable.

És per això que et demano que utilitzis aquest mes d'agost per a relaxar-te, però també per a aprendre del que acabem de viure, de manera que puguis centrar-te en què cal fer a partir d'ara. I això ho pots fer pensant en el teu negoci, però també en tu.

He preparat un petit qüestionari que t'ajudarà a fer balanç de tot allò que has aconseguit i après, per a marcar prioritats i definir els teus propers passos.

El meu client ha començat fa uns dies unes llargues vacances amb la seva família, i tornarà amb algunes respostes per a posar-nos a treballar. Com en els replans de les escales, o en els canvis de costat del tennis, de vegades cal aturar-se, observar i reflexionar sobre què ha passat i què volem que passi a partir d'ara.

És per això que t'animo a descarregar-te el qüestionari d'anàlisi de mitja part i a retornar-me'l emplenat, si vols que et doni algunes idees sobre els propers passos a fer.

© Oriol López Villena 2020

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials