Créixer amb el client, el producte i el preu adequats

Si vols que el proper any sigui el teu millor any, augmenta l’impacte que generes en els teus clients. 

Créixer amb el client, el producte i el preu adequats
Créixer amb el client, el producte i el preu adequats

Que un client m'ensenyi els números de la seva empresa orgullós perquè ha doblat la seva facturació (i beneficis!) cada any des que treballa amb mi, no només m'omple d'orgull, sinó que em mostra com l'ambició de créixer, quan és duta a terme amb diligència, ve retornada. Si, a més, la següent pregunta que em fa és si hi ha cap límit al seu creixement, encara me n'alegro més, perquè ha vist que el seu creixement no s'ha basat en aconseguir més volum de clients, sinó una millor qualitat dels mateixos i dels seus serveis, el que ha empès el preu, la facturació i el benefici.

Els que em coneixeu, sabeu que no em mouen els diners, i que crec que el creixement  va molt més enllà dels volums financers, i que té per objectiu posar els fonaments de l'estil de vida que vulguis viure, sigui quin sigui aquest. He tingut clients que han buscat els diners, d'altres que volien més temps, i a alguns els mou la realització personal. 

Un dels patrons que he detectat al llarg dels anys és que molts empresaris frenen el seu creixement quan es dirigeixen als clients equivocats, ofereixen productes o serveis de baix cost, o posen preus que no s'adiuen al valor que reben els seus clients. Per contra, els negocis que han tingut més èxit han estat aquells que s'han centrat en bons clients, millors productes i preus d'acord amb això. Podríem resumir-ho en aquells negocis que, enlloc de buscar els màxims diners, busquen el major impacte en el client, i evolucionen pensant en aquest impacte.

Què faràs l'any 2022?

S'acosta un nou any i guanyar claredat és la millor manera de situar la teva empresa, els teus productes i els teus clients en mode creixement. Serà un any dur, no ens enganyarem. L'escassedat de matèrries primeres, la inflació desbocada, el xoc logístic i, com no, la latent pandèmia, no ajudaran. Però, segons jo ho veig, tenim dues opcions: veure-les passar i reaccionar a tot allò que vagi passant; o prendre la iniciativa i preparar-nos per a tenir el millor any de la nostra vida.

El proper 21 de desembre a les 9:30 del matí celebro el Seminari del Creixement Proactiu 2021, i m'encantaria que hi participessis, perquè tinc la ferma intenció de fer que el 2022 sigui el teu millor any, ajudant-te a:

  • Definir els teus objectius i prioritats, incloent-hi un anàlisi de la teva situació actual. 
  • Identificar el teu client ideal, com podeu generar negoci amb ell i com podeu aportar-li cada cop més valor.
  • Crear productes i serveis d'alt valor afegit, i posar-hi el preu adequat per a aconseguir els teus objectius financers. 
  • Una definició clara dels indicadors de l’èxit, que et permetin mesurar i millorar el rendiment de l’empresa. 
  • Un augment del compromís de l’equip en el lideratge i la implementació de la estratègia. 

En resum, guiar-te en la creació d'un pla clar, detallat i específic sobre com expandir el teu negoci durant el proper any.

Serà online, pel que no hauràs de perdre temps ni diners desplaçant-te. Tindrà una durada d'entre 60 i 90 minuts, i et garanteixo que no serà un d'aquests webinars pensats per dir-te què has de fer sense explicar-te el com, i així vendre't quelcom a través de promeses buides. Només hi haurà idees, eines i experiències que t'ajudin a créixer.

T'hi apuntes?

  • Dia | 21 de desembre
  • Hora | 9:30 a 11:00 h
  • Lloc | Virtual (rebràs l'enllaç amb la inscripció).

Pots inscriure-t'hi seguint el següent enllaç o enviant-me un email a oriol@oriolopez.com.

© Oriol López Villena 2021

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials