Programa de Mentor Proactiu

Crearé una mentalitat proactiva que et permeti assolir els teus objectius, millorant els teus resultats i qualitat de vida

¿Mesures els resultats que crees en els teus clients? Molts professionals no ho fan i, com a resultat, no poden cobrar el que haurien ni poden créixer tan ràpid com podrien si tinguessin la seva estratègia a punt.

Una de les meves especialitats d'assessorament és a assessors de petites i mitjanes empreses. Jo he estat allà, entenc les seves necessitats i puc aportar la meva experiència i guia en tots els aspectes del seu negoci i estratègia per a convertir-los en més valuosos per als seus clients i impulsar els seus resultats ràpidament.

El meu estil és proactiu i busca la millora continuada de l'estratègia i el rendiment financer de manera que els resultats siguin mesurables, rellevants i ràpids.

És així com ha aconseguit augments de la facturació de més del 150% en alguns clients, així com ha ajudat a molts altres a doblar o triplicar els seus beneficis i grandària. Com?

Em centro en millorar la seva estratègia, ara i en el futur, per a fer-te més valuós i important per als teus clients. La meva experiència amb centenars d'empresaris i directius durant les últimes dues dècades i a través de molts sectors, em capaciten per refinar els factors clau del creixement: estratègia, lideratge i recursos.

Amb aquest programa, tindràs la possibilitat de treballar amb mi en una relació personalitzada i altament proactiva que contribuirà ràpidament al teu creixement professional i personal.

Com funciona?

M’agrada adaptar els meus serveis a les teves necessitats, pel que si em dius el principal repte que afrontes, et mostraré com puc ajudar-te.

Emplena el formulari de sota per a més informació.

Subscriu-te al butlletí

El Proactivista és un butlletí dissenyat per a ajudar-te a augmentar els ingressos, els beneficis i el valor del teu negoci.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials