Finances estratègiques

Lideratge financer per a un creixement sostingut i escalable

Una de les claus del creixement sostingut és una direcció financera forta, però moltes petites i mitjanes empreses no poden permetre’s un Director Financer intern. Els seus comptables estan centrats en preparar els estats financers mensuals i altres feines administratives, i aquí és on l’Oriol aporta valor. Com a assessor financer i estratègic, aporta recomanacions i estratègies orientades a propulsar el teu negoci al següent nivell, gràcies al control de gestió, el finançament del creixement i la política de preus, entre d’altres.

Sense benefici, una petita i mitjana empresa no pot sobreviure, mentre que amb un benefici creixent una empresa pot prosperar. L’Oriol t’ajuda a entendre els teus números, a descobrir quin és el benefici real i el desitjat, a analitzar quins clients, mercats i productes són més rendibles i en quines àrees hauries de centrar-te per a millorar els teus resultats, la teva tresoreria i la teva qualitat de vida.

Només pots gestionar allò que mesures, pel que en el moment en què entenguis com es genera benefici a la teva empresa, podràs entendre millor com maximitzar-lo de manera proactiva i continuada.

Com ho faig?

M’agrada adaptar els meus serveis a les teves necessitats, pel que si em dius el principal repte que afrontes, et mostraré com puc ajudar-te.

Emplena el formulari de sota per a més informació.

Subscriu-te al butlletí

El Proactivista és un butlletí dissenyat per a ajudar-te a augmentar els ingressos, els beneficis i el valor del teu negoci.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials