Coaching

Crearé una mentalitat proactiva que et permeti assolir els teus objectius, millorant els teus resultats i qualitat de vida.

Un amic pot ajudar-te uns minuts, però, al cap i a la fi, té la seva pròpia carrera professional i vida personal. Un soci o cap no et dóna una perspectiva externa de la teva vida professional. Hi ha un límit per a no molestar a la parella amb les teves decisions. Recorda que la teva parella és un passatger en el camí de la teva carrera professional. I, com que el passatger no sap mai què passa pel cap del conductor, està més subjecte al pànic en cas d’un gir inesperat.

Un coach, per altra banda, és el teu indicador del compromís, algú que no té cap altre interès més enllà de, com a assessor de confiança, ajudar-te a que tinguis èxit.

Aquest programa de coaching està creat per a acompanyar-te en la presa de decisions i la implementació de les mateixes, per a que assoleixis l'èxit.

Els beneficis

Amb aquest programa, tindràs la possibilitat de treballar amb mi en una relació personalitzada i altament proactiva que contribuirà ràpidament al teu creixement professional i personal.

Concretament, el meu ajut:

  • T’obrirà els ulls a solucions noves i eficaces;
  • Et donarà un espai confidencial per a l’estratègia;
  • T’aportarà un company que ha estat al teu lloc i ha adquirit idees i judici per a guiar-te i assessorar-te;
  • Posarà el teu desenvolupament professional a la via més ràpida per a que puguis moure’t al següent nivell;
  • No tindrà més objectius que el teu èxit.

El programa està preparat per adaptar-se a les teves necessitats personals. Començarem analitzant la teva situació actual, expectatives i propostes de valor fonamentals.

Llavors establirem els objectius a assolir i ens posarem a treballar en ells.

Com funciona?

El meu programa de coaching està fet a mida de les teves necessitats, i segueix un procés de millora continuada basat en l’observació, les prioritats, els sistemes i l’acció.

A través d’un primer qüestionari que em servirà per a aprendre sobre tu, els teus objectius, fortaleses i àrees de millora, crearem un pla d’acció per a aprendre i practicar noves habilitats, que millorarem a través d’una interacció regular amb mi, per a avaluar-les i refinar-les, fins a integrar-les en el teu comportament.

Concretament

Rep ajuda estratègica (definir prioritats, delegar millor, prendre decisions, liderar eficaçment, etc.) i tàctica (què dir a la reunió de demà, com assignar recursos i gent, com afrontar un conflicte, preparar una negociació, etc. .).

A més, durant la durada del programa, parlarem regularment i estaré disponible per telèfon, email o zoom, per a revisar emails i documents, assajar reunions, compartir estratègies o ajudar-te a prioritzar els teus esforços per a optimitzar el teu temps i resultat.

Envia'm un email a oriol@empresaproactiva.com, per a veure quina és la millor opció per a treballar junts i ajudar-te a accelerar i optimitzar els teus resultats.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials