Acceleració proactiva

Accelera els teus ingressos, beneficis i valoració

Mesures els resultats que crees en els teus clients? Moltes empreses no ho fan i, com a resultat, no poden cobrar el que haurien ni poden créixer tan ràpid com podrien si tinguessin millors estratègies a punt.

L’Oriol López és un expert en ajudar les empreses a créixer, prosperar i deixar llegat, augmentant el valor que aporten als seus clients i als seus socis. L’estil de l’Oriol és proactiu i cerca la millora continuada de l’estratègia i el rendiment financer de manera que els resultats siguin mesurables, rellevants i ràpids.

És així com ha aconseguit augments de la facturació de prop d’un 150% per un client industrial, així com ha ajudat a molts altres a doblar o triplicar el seus beneficis i tamany. L’Oriol se centra en millorar la posició del teu negoci, ara i en el futur, per a fer-te més valuós i important per als teus clients. La seva extensa experiència amb centenars d’empresaris i directius durant les últimes dues dècades i a través de molts sectors, l’han capacitat per a refinar els factors clau del creixement: estratègia, lideratge i recursos.

Com ho faig?

M’agrada adaptar els meus serveis a les teves necessitats, pel que si em dius el principal repte que afrontes, et mostraré com puc ajudar-te.

Emplena el formulari de sota per a més informació.

Subscriu-te al butlletí

El Proactivista és un butlletí dissenyat per a ajudar-te a augmentar els ingressos, els beneficis i el valor del teu negoci.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials