Qui sóc

Sóc l'Oriol López Villena, i ajudo els empresaris a desenvolupar estratègies i executar prioritats per a assolir els seus objectius financers.

Qui sóc
Qui sóc

I això què vol dir?

És en allò que crec, com a empresari, i significa que:

  • L'estratègia és la que guia les nostres decisions;
  • les prioritats són les que transformen l'estratègia en acció; i
  • els diners són el resultat d'aquestes accions.

Tot amb l'objectiu de créixer per intenció i no per inèrcia.

A casa sempre vaig viure un ambient on ser empresari era el més normal del món. Els meus avis van ser inventors, fusters i botiguers; i els meus pares havien creat un despatx professional quan podrien haver mantingut els seus bons llocs de treball i salaris.

Pel que fa a mi, després de quinze anys al capdavant del despatx familiar, i havent aconseguit una successió exitosa i un despatx referent gràcies a les relacions que mantenia amb els seus clients i la proactivitat de l’assessorament, vaig decidir fer un pas endavant i iniciar un nou repte en solitari que m’ha portat a ser un assessor del creixement. 

Va ser llavors que vaig triar el camí de l’evolució cap a allò que m’apassionava i que havia iniciat dins del meu despatx: ajudar les empreses a accelerar els seus resultats, aportar més valor als seus clients i deixar llegat. I això ho feia (i ho faig) seguint un principi que mou tot a la meva vida: una definició clara de l'estratègia, una tria eficaç de les prioritats i una orientació total als resultats del negoci.

I tot es va accelerar.

L’any 2011, encara dins d’Asfem, vaig decidir crear el Fòrum Creix, uns esmorzars trimestrals que celebrava amb grups d’empresaris per a compartir experiència i idees, i que, a dia d’avui, segueixo celebrant. Els resultats que obtenien els meus clients, així com iniciatives com el Fòrum Creix, van ser el catalitzador que va provocar que més empresaris em demanessin assessorament estratègic i financer, mentre entitats nacionals i internacionals demanaven la meva participació en actes per a inspirar, transferir i, en definitiva, compartir la meva experiència amb altres empresaris. A més, amb l’ànim de transformar el món empresarial, vaig començar a enviar un butlletí setmanal que a dia d’avui llegeixen més de 2.500 empresaris, a publicar articles a mitjans com L’Econòmic, Via Empresa, Metadata o revistes sectorials, així com a publicar diversos llibres, entre els que destaquen “Creix i prospera” o “L’empresari proactiu”.

L’any 2016, després d’aquesta primera etapa d’assessorament empresarial, vaig aparèixer al llibre “The World‘s Most Inspiring Accountants” de l’autor britànic Steve Pipe, que va reunir els 62 assessors més inspiradors del món en un llibre on aquests explicaven un dels seus casos d’èxit amb clients. Jo vaig ser l’únic representant espanyol d’aquesta llista i actualment, segueixo ajudant els empresaris als que assessoro a dirigir negocis pròspers i innovadors.

Però deixem de parlar de mi, i parlem de tu.

Si has arribat fins aquí és perquè deus ser un empresari, un emprenedor o algú que, simplement, tenia curiositat.

Sigui el que sigui, m'agradaria saber més de tu, pel que t'animo a:

  1. Agendar una trucada enviant-me un email a oriol@empresaproactiva.com.
  2. Determinarem les teves prioritats de creixement i millora.
  3. Obtindràs els propers passos recomanats per a generar els resultats desitjats.

I, si no estàs llest (o no et ve de gust), pots subscriure’t a El Proactivista i començar-me a conèixer.

Així de simple.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials