Qui sóc

Ajudo les empreses a créixer, prosperar i deixar llegat

Qui sóc
Qui sóc

Sóc l’Oriol López Villena, i sóc l’assessor de confiança d’empresaris i directius, a qui ajudo a fer créixer i prosperar els seus negocis.

Vaig entrar a Asfem, el despatx familiar d’assessorament fiscal, comptable i laboral a empreses l’any 1998 i vaig anar-ne agafant les regnes fins a dirigir-lo amb l’objectiu d’aportar cada cop més valor al client i més qualitat de vida dels fundadors, l’equip i per a mi. Per això, després de quinze anys al capdavant, i havent aconseguit una successió exitosa i un despatx referent gràcies a les relacions que mantenia amb els seus clients i la proactivitat de l’assessorament, vaig decidir fer un pas endavant i iniciar un nou repte en solitari que m’ha portat a ser un assessor del creixement. Vam traspassar-lo a una firma multinacional, que va valorar-ne els resultats, la senzillesa del seu funcionament i l’equip; i que va permetre garantir-ne la continuitat i el creixement.

Jo, mentrestant, vaig triar el camí de l’evolució cap a allò que m’apassionava i que havia aconseguit al meu despatx: ajudar les empreses a accelerar els seus resultats, aportar més valor als seus clients i deixar llegat. I això ho feia (i ho faig) seguint un principi que mou total a meva vida: amb una definició clara de les prioritats i una orientació total a l’acció.

De fet, ja l’any 2011, dins d’Asfem, vaig decidir crear el Fòrum Creix, uns esmorzars trimestrals que celebrava amb grups d’empresaris per a parlar de direcció empresarial i que, a dia d’avui, segueixo celebrant. Els resultats que obtenien els meus clients, així com iniciatives com el Fòrum Creix, van ser el catalitzador que va provocar que entitats i empreses nacionals i internacionals em demanessin assessorament estratègic i financer, a més de la meva participació en actes per a contagiar, traspasar, transferir i, en definitiva, compartir la meva experiència. A més, amb l’ànim de transformar el món empresarial, vaig començar a enviar un butlletí setmanal que a dia d’avui llegeixen més de 2.500 empresaris d’arreu, a publicar articles a mitjans com L’Econòmic, Via Empresa, o revistes sectorials, així com a publicar llibres com “Creix i prospera” o “L’empresari proactiu”, entre d’altres.

L’any 2016, després d’aquesta primera etapa d’assessorament empresarial, vaig aparèixer al llibre “The World ‘s Most Inspiring Accountants” de l’autor britànic Steve Pipe, que va reunir els 62 assessors més inspiradors del món en un llibre on aquests explicaven un dels seus casos d’èxit amb clients. Jo vaig ser l’únic representant espanyol d’aquesta llista i actualment, segueixo ajudant els empresaris als que assessoro a dirigir negocis pròspers i innovadors.

Com ho faig

M’agrada adaptar els meus serveis a les teves necessitats, pel que si em dius el principal repte que afrontes, et mostraré com puc ajudar-te.

Pots trobar exemples de la meva feina en el següent enllaç.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials