Ovacions sense valor

Si tot mereix una ovació dempeus, res no la mereix.

Ovacions sense valor
Photo by Sneha on Unsplash

Fa tot just un any, vàrem estar a Madrid i, com no podia ser d'una altra manera amb dos fills, vàrem anar a veure el musical de El Rey León, al final del qual alguns van aixecar-se per a aplaudir mentre d'altres, vàrem acabar fent el mateix per no perdre visió de l'escenari. No sé si teniu la mateixa experiència però, en els darrers anys, les ovacions dempeus s'han convertit en quelcom massa habitual a certs espectacles i comencen a perdre sentit.

La veritat és que és un espectacle ben travat, amb ritme i amb unes cançons que, en general, enganxen els més petits i et fan mirar 25 anys enrera. A part d'això, el nivell de la història i les actuacions no són allò que diríem memorables, sinó més aviat pobres. Res a veure amb la pel·lícula.

Això em va portar a pensar en un client que només rebia bones paraules del seu equip, que l'apreciava i el valorava molt, però que no s'atrevia a dir-li la veritat: que s'estava equivocant-se amb una decisió molt important.

Sovint, algunes empreses viuen en una bombolla informativa que, el dia que desapareix, les fa caure de cop.

Com a empresari, doncs, tens la responsabilitat de rodejar-te de persones que no tinguin por de dir-te el que pensen, i que tinguin un criteri en el que confiïs.

© Oriol López Villena 2020

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials