100.000 euros en 100 dies

100 dies és suficient per a fer un canvi significatiu al teu negoci.

100.000 euros en 100 dies
Photo by Javier Graterol on Unsplash

Durant la reunió a Whistler de fa unes setmanes, amb un grup de consultors d'arreu del món, vam fer un exercici que va ser sorprenent. Havíem de presentar davant d'un potencial inversor de la nostra empresa un pla per a augmentar els ingressos 100.000 euros en els propers 100 dies. Va ser un exercici complicat, tenint en compte que el temps que teníem per a fer-ho era de només un quart d'hora i que havíem de començar des de zero.

Vaig ser el primer i, a mitja presentació vaig començar a riure, pel que tothom es va quedar sorprès. "Què et passa, Oriol?" em van demanar. De sobte, vaig adonar-me que el pla era factible, i que no havia trigat més de 15 minuts en preparar-lo. Sí, podíem pol·lir alguns detalls però, si més no, era perfectament viable. Vaig arribar a casa i vaig convertir-lo en un pla d'accions diàries concretes i, dues setmanes després, puc dir que està en marxa i creant resultats.

I tu, quin és el teu pla pels propers 100 dies? Augmentaràs les teves vendes? Milloraràs l'eficiència del teu procés productiu? I el valor que aportes al client? L'estratègia és un dibuix del futur que es planifica de futur a present i no a l'inrevés. Per tant, saber què vols aconseguir en els propers 100 dies, és quelcom que cal tenir clar ara mateix si vols passar a l'acció enlloc d'esperar a que tot vagi bé.

Si vols acabar l'any (i la dècada!) de camí als teus objectius, i estic segur que ho pots fer, fes el que cal per a fer-ho possible, tenint clar que el Cercle del Creixement Proactiu® requereix d'accions, no només de voluntat, pel que posa't a treballar.

I, si vols aconseguir millorar significativament la fi del 2019 i començar el 2020 amb un bon impuls, truca'm al 932 118 296 o envia'm un email a oriol@oriolopez.com. Sóc expert en creixement proactiu.

© Oriol López Villena 2019

 

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials