El doble monitor com a eina del despatx

El doble monitor sempre l'hem associat a professionals del disseny i la informàtica, però cada cop més està entrant dins d'altres sectors, i els assessors no en som pas una excepció Però, per què ens hauria de ser útil tenir dos monitors? Doncs perquè facilita la multitasca habitual en què vivim diàriament


Tenim obert el client de correu, el programa de comptabilitat, impostos, gestió o nòmines, una base de dades legislativa a internet, l'arxiu documental, el calendari i/o les tasques o projectes. I tot això en un monitor de 19 polzades, una barra d'inici plena d'aplicacions i una taula farcida de papers que ens imprimim per no haver d'estar buscant les diferents finestres que contenien aquella informació necessària.


Només aquest comentari ja ens hauria de fer veure que quelcom hem de fer amb la gestió de la multitasca al nostre despatx i aquest quelcom pot ben ser un segon monitor que alleugereixi d'estrès la nostra vida diària i la dels nostres empleats.


Poder fer un assentament mentre veiem la factura afectada, conciliar un extracte bancari, calcular un impost sobre societats, confeccionar uns comptes anuals o comparar nòmines i segurs socials són tasques que un segon monitor facilita. Però no servirà de res que jo us ho digui: feu la prova amb una persona del despatx i deixeu que sigui ella qui us doni la seva opinió. Per experiència pròpia us diré que en qüestió de dies la resta d'empleats demanaran la mateixa eina i que ho faran per un motiu cert, clar i breu: eficiència.


Els que ho han aplicat us podran dir que la inversió és baixa i el retorn molt elevat, ja que per menys de cent euros per usuari guanyareu en eficàcia, eficiència i us acostareu un pas més a l'objectiu del despatx sense paper.


© Oriol López Villena 2012

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials