Assessor de confiança

Acompanyant-te en el camí del creixement

La solitud de l’empresari és una sensació ben real a moltes petites i mitjanes empreses. De fet, afronten una gran quantitat de responsabilitats en el seu dia a dia, que van des de desenvolupar l’estratègia de negoci i dirigir les relacions amb els principals clients, fins a millorar l’experiència del client, la reputació o les operacions internes. I aquesta no és feina fàcil per a fer en solitari.

És per això pel que l’Oriol López ofereix assessorament estratègic personal per a empresaris i directors generals de petites i mitjanes empreses. L’Oriol aporta els seus més de 20 anys d’experiència per ajudar-te en la direcció estratègica de la teva empresa. Millorar la comunicació amb el teu equip executiu, defineix una estratègia empresarial a curt, mitjà i llarg termini i crea més valor per a la propietat.

Com a assessor teu, l’Oriol serà el teu expert de capçalera per a totes les decisions empresarials que vulguis prendre, així com cada problema que sorgeixi pel camí, per a mantenir-te compromès amb els objectius, fer d’advocat del diable per a les decisions clau i ser font d’idees innovadores. Ha arribat l’hora de dirigir estratègicament, mentre construeixes un equip executiu que implementi la vostra estratègia i mantingui el control del teu negoci.

Treballant amb l’Oriol de manera privada, augmentaràs la teva credibilitat, augmentaràs el teu valor estratègic i milloraràs les teves capacitats directives, mentre augmenta la teva influència a la feina.

Com ho faig?

M’agrada adaptar els meus serveis a les teves necessitats, pel que si em dius el principal repte que afrontes, et mostraré com puc ajudar-te.

Emplena el formulari de sota per a més informació.

Subscriu-te al butlletí

El Proactivista és un butlletí dissenyat per a ajudar-te a augmentar els ingressos, els beneficis i el valor del teu negoci.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials