Control i Millora del Rendiment Empresarial

Anàlisi del rendiment per a fer créixer el teu negoci

Inspirat per aquesta frase…

“tots els avions del món romandrien a terra si el control del transit aeri es basés en el mateix sistema que moltes empreses utilitzen per informar de la seva situació econòmica i financera...”

… he treballat per oferir-te una experiència financera basada en el que els negocis més reeixits del món fan, i que té com a objectiu analitzar els teus estats financers de maneres que ni el teu comptable ni el teu gestor no han fet mai. D’aquesta manera, prendràs decisions més informades i milloraràs el teu rendiment financer.

És simple (però no fàcil).

Els beneficis que obtindràs:

 • Augment del compromís de l’equip en la implementació de la estratègia.
 • Millora del control de direcció i la presa de decisions.
 • Creixement de la rendibilitat empresarial.
 • Increment de la productivitat.
 • Augment de la velocitat d'entrada dels diners.
 • Millora de la tresoreria.

Una empresa amb uns ingressos de 15 milions d’euros va identificar els factors que provocaven problemes de tresoreria que frenaven el creixement. Vam identificar maneres de resoldre-ho, des de la velocitat de facturació fins als processos de producció, que van millorar en 30 dies el temps que trigaven a cobrar o, el que és el mateix, van alliberar prop de un milió d’euros en capital corrent. Aquestes millores van augmentar la confiança dels bancs, van alliberar recursos i temps que el gerent dedicava a afrontar els problemes, generant fons per a les iniciatives estratègiques de creixement que l’empresa tenia.

El meu servei inclou:

 • Feina de preparació prèvia.
 • Dirigir una reunió de mig dia amb el meu procés de Números Proactius, basat en el que les empreses de més èxit fan per a mesurar i millorar el seu rendiment financer
 • Analitzar els números de l'empresa dels darrers 3 anys, basant-me en els 8 motors del benefici i els 20 de la tresoreria, de manera que miraràs els teus números com mai ningú no els havia mirat, i prendràs decisions més informades que milloraran el rendiment financer a curt i mitjà termini.
 • Fer-vos recomanacions de millora de la rendibilitat i la tresoreria a través dels motors que la fan créixer sense inversions addicionals. Entre d’altres, poden incloure el focus en clients i productes més rendibles, els preus per al benefici i la millora de la rendibilitat d’actius i persones.
 • Dirigir una reunió d'implementació amb vosaltres i les persones clau de l’empresa per a crear sistemes, així com per a crear compromís per part de tots.
 • Guiar-vos en la definició d'un pla financer que aprofiti els recursos actuals per a que supereu els obstacles i assoliu els objectius en un temps rècord.
 • Durant un mes, tindràs accés a mi de 9 a 17 hores, via e-mail i telèfon. Responc a les trucades en menys de tres hores i l'email en menys de 24 hores.

En resum, el meu servei de Control i Millora del Rendiment Empresarial us ajuda a pensar i actuar com una empresa més gran, de cara a preveure o reduir ineficiències, i així fer més escalable el negoci de la manera més ràpida, rendible i duradora possible.

La teva inversió per a aquest servei és de 5.500 euros (impostos no inclosos).

Emplena el formulari de sota, envia'm un email a oriol@oriolopez.com o, simplement, truca'm al 670484472, per a veure si el Dia dels Números pot ajudar-te a transformar els teus resultats.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials