Programa de Mentor Proactiu

Crearé una mentalitat proactiva que et permeti assolir els teus objectius, millorant els teus resultats i qualitat de vida.

Basant-me en l’èxit aconseguit en més de vint anys d’experiència treballant amb empresaris i professionals, utilitzarem els motors del creixement del teu negoci, per a posicionar-te en el camí d’un creixement accelerat i sostingut.

Les empreses operen en una esfera tridimensional amb clients, competidors i un mercat incert. T’ajudaré navegar-hi i assolir els teus objectius estratègics, entenent que:

  • Dirigir en la incertesa requereix habilitats (i temperament) especials.
  • Les noves perspectives poden ajudar-te a veure i pensar d'una manera més eficaç.

Amb aquest programa, tindràs la possibilitat de treballar amb mi en una relació personalitzada i altament proactiva que contribuirà ràpidament al teu creixement professional i personal.

Des que vaig començar, alguns participants han generat augments de la seva facturació de més del 300% ó 500.000 euros, així com han rebaixat el nombre d'hores que treballen de forma dràstica.

Una visió personal

El programa està preparat per adaptar-se a les teves necessitats personals. Començarem analitzant la teva situació actual, expectatives i propostes de valor fonamentals. Llavors establirem els objectius a assolir i ens posarem a treballar en ells.

Les Opcions

Mentor Proactiu

En aquesta opció disposaràs d'accés il·limitat a mi durant 3 mesos, via telèfon, email o Skype.

Rep ajuda estratègica (definir prioritats, posar preus, aconseguir més i millors clients, posicionar-te com l'expert, dirigir el teu temps, etc.) i tàctica (què dir a la reunió de demà, revisió de propostes, afrontar objeccions en els preus, escriure un article, etc. .).

Durant la durada del programa, farem una reunió estratègica online,parlarem quinzenalment i estaré disponible per a revisar els teus pressupostos, assajar reunions, compartir estratègies de màrqueting o ajudar-te a prioritzar els teus esforços per a optimitzar el teu temps i resultat.

“Vaig conèixer l'Oriol a un seminari per causalitat, no crec en les casualitats sinó en les causalitats i vaig decidir contractar-lo. El meu negoci anava bé, però, vaig veure l'oportunitat d'aprendre d'Oriol i que m’acompanyés amb el seu Programa de Mentor Proactiu. El que vaig aconseguir amb la seva professionalitat va ser passar a un altre nivell en el meu negoci i vaig accelerar els resultats professionals.”
Marian Gil (Coach executiva)

La inversió és de només 3500 euros, va dirigit a aquells que es prenen seriosament el seu negoci, i es recupera fàcilment mitjançant més clients i/o preus més alts. L'admissió és limitada, ja que només puc fer de mentor d'uns poques persones alhora.

Assessor total

Per a aquells que volen accelerar el procés de creixement, ofereixo el Assessor Total, que consisteix en un any d'assessorament personalitzat, durant el qual tindràs accés il·limitat a mi per telèfon, email o Skype, així com una reunió estratègica trimestral, en la qual definirem l’estratègia, farem seguiment dels indicadors més importants per al teu negoci i planificarem les següents accions a dur a terme.

Aquesta opció és ideal per a aquelles persones que desitgen un programa estructurat amb un seguiment i compromís més elevats per a assolir els objectius. Junts, escollirem aquelles àrees d'alta prioritat o impacte; i crearem un pla d'acció detallat amb dates i terminis per a fer-ho possible. També establirem un calendari formal de trucades per a treballar sobre els teus èxits i obstacles.

A més, en aquesta opció compartiré la meva propietat intel·lectual amb tu. Això vol dir que tindràs accés als meus sistemes, plantilles, propostes reals i fulls de càlcul, així com a formar-te en aquells dels meus serveis que t'interessi prestar als teus clients.

"L’Oriol ha donat l'oportunitat a Mkt-Actitud de passar de ser una idea a una empresa amb projecció. La visió de negoci que té l’Oriol m’ha ajudat a dimensionar adequadament l’empresa amb uns bons hàbits interns, permetent que ara em pugui dedicar a atendre els meus clients amb major confiança, eficiència i donant el millor de mi. Considero a l’Oriol un mentor que espero m’acompanyi durant molt de temps”
Ada Pulido (Consultora de màrqueting)

La teva inversió en el programa d'Assessor Total, és de 12.000 euros, a pagar mensualment mitjançant domiciliació bancària a primers de cada mes. Com a cortesia professional, la inversió serà de 10.000 euros per a aquells que paguin l’any complet per avançat, així com per a antics clients del programa. El termini mínim de contractació és d'un any.

Condicions

  1. Tots els preus són en euros i sense impostos inclosos.
  2. El pagament es farà a recepció de factura mitjançant transferència bancària.
  3. Aquest programa no és cancel·lable ni reemborsable per cap raó, que no sigui l’incompliment per part meva de terminis i disponibilitat.
  4. Les despeses de transport i allotjament raonables (si calguessin), seran facturades mensualment.
  5. Torno les trucades en 3 hores i responc als correus electrònics en 24, sempre en dies feiners.

Proper pas

Diguem quin dia et va bé per a parlar de quina és la millor opció per a treballar junts i ajudar-te a accelerar i optimitzar els teus resultats.

Agraint el teu suport i desitjant treballar amb tu.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials