Programa de Mentor Proactiu

Crearé una mentalitat proactiva que et permeti assolir els teus objectius, millorant els teus resultats i qualitat de vida.

Basant-me en l’èxit aconseguit en més de vint anys d’experiència treballant amb empresaris i professionals, utilitzarem els motors del creixement del teu negoci, per a posicionar-te en el camí d’un creixement accelerat i sostingut.

Les empreses operen en una esfera tridimensional amb clients, competidors i un mercat incert. T’ajudaré navegar-hi i assolir els teus objectius estratègics, entenent que:

  • Dirigir en la incertesa requereix habilitats (i temperament) especials.
  • Les noves perspectives poden ajudar-te a veure i pensar d'una manera més eficaç.

Amb aquest programa, tindràs la possibilitat de treballar amb mi en una relació personalitzada i altament proactiva que contribuirà ràpidament al teu creixement professional i personal.

Des que vaig començar, alguns participants han generat augments de la seva facturació de més del 300% ó 500.000 euros, així com han rebaixat el nombre d'hores que treballen de forma dràstica.

Una visió personal

El programa està preparat per adaptar-se a les teves necessitats personals. Començarem analitzant la teva situació actual, expectatives i propostes de valor fonamentals. Llavors establirem els objectius a assolir i ens posarem a treballar en ells.

Les Opcions

Mentor Proactiu

En aquesta opció disposaràs d'accés il·limitat a mi durant 3 mesos, via telèfon, email o Skype.

Rep ajuda estratègica (definir prioritats, posar preus, aconseguir més i millors clients, posicionar-te com l'expert, dirigir el teu temps, etc.) i tàctica (què dir a la reunió de demà, revisió de propostes, afrontar objeccions en els preus, escriure un article, etc. .).

Durant la durada del programa, farem una reunió estratègica online,parlarem quinzenalment i estaré disponible per a revisar els teus pressupostos, assajar reunions, compartir estratègies de màrqueting o ajudar-te a prioritzar els teus esforços per a optimitzar el teu temps i resultat.

“Vaig conèixer l'Oriol a un seminari per causalitat, no crec en les casualitats sinó en les causalitats i vaig decidir contractar-lo. El meu negoci anava bé, però, vaig veure l'oportunitat d'aprendre d'Oriol i que m’acompanyés amb el seu Programa de Mentor Proactiu. El que vaig aconseguir amb la seva professionalitat va ser passar a un altre nivell en el meu negoci i vaig accelerar els resultats professionals.”
Marian Gil (Coach executiva)

La inversió és de només 3500 euros, va dirigit a aquells que es prenen seriosament el seu negoci, i es recupera fàcilment mitjançant més clients i/o preus més alts. L'admissió és limitada, ja que només puc fer de mentor d'uns poques persones alhora.

Assessor total

Per a aquells que volen accelerar el procés de creixement, ofereixo el Assessor Total, que consisteix en un any d'assessorament personalitzat, durant el qual tindràs accés il·limitat a mi per telèfon, email o Skype, així com una reunió estratègica trimestral, en la qual definirem l’estratègia, farem seguiment dels indicadors més importants per al teu negoci i planificarem les següents accions a dur a terme.

Aquesta opció és ideal per a aquelles persones que desitgen un programa estructurat amb un seguiment i compromís més elevats per a assolir els objectius. Junts, escollirem aquelles àrees d'alta prioritat o impacte; i crearem un pla d'acció detallat amb dates i terminis per a fer-ho possible. També establirem un calendari formal de trucades per a treballar sobre els teus èxits i obstacles.

A més, en aquesta opció compartiré la meva propietat intel·lectual amb tu. Això vol dir que tindràs accés als meus sistemes, plantilles, propostes reals i fulls de càlcul, així com a formar-te en aquells dels meus serveis que t'interessi prestar als teus clients.

"L’Oriol ha donat l'oportunitat a Mkt-Actitud de passar de ser una idea a una empresa amb projecció. La visió de negoci que té l’Oriol m’ha ajudat a dimensionar adequadament l’empresa amb uns bons hàbits interns, permetent que ara em pugui dedicar a atendre els meus clients amb major confiança, eficiència i donant el millor de mi. Considero a l’Oriol un mentor que espero m’acompanyi durant molt de temps”
Ada Pulido (Consultora de màrqueting)

La teva inversió en el programa d'Assessor Total, és de 12.000 euros, a pagar mensualment mitjançant domiciliació bancària a primers de cada mes. Com a cortesia professional, la inversió serà de 10.000 euros per a aquells que paguin l’any complet per avançat, així com per a antics clients del programa. El termini mínim de contractació és d'un any.

Condicions

  1. Tots els preus són en euros i sense impostos inclosos.
  2. El pagament es farà a recepció de factura mitjançant transferència bancària.
  3. Aquest programa no és cancel·lable ni reemborsable per cap raó, que no sigui l’incompliment per part meva de terminis i disponibilitat.
  4. Les despeses de transport i allotjament raonables (si calguessin), seran facturades mensualment.
  5. Torno les trucades en 3 hores i responc als correus electrònics en 24, sempre en dies feiners.

Proper pas

Diguem quin dia et va bé per a parlar de quina és la millor opció per a treballar junts i ajudar-te a accelerar i optimitzar els teus resultats.

Agraint el teu suport i desitjant treballar amb tu.

“Després de diversos mesos treballant amb l’Oriol només puc tenir bones paraules. M'ha ajudat a implementar rutines que beneficien en concret el meu tipus de negoci, m'ha aconsellat sobre actituds que els meus clients poden agrair (i han agraït), m'ha ajudat a adonar-me que coses que jo creia importants per al negoci no ho són tant i altres a les que jo no donava importància si que ho són... En definitiva, quina claredat mental que té! Pots parlar amb ell de qualsevol tema que sempre tindrà una idea de profit (processos, formació de personal, serveis nous a clients, informes...). Fent-li cas he notat moltíssima millora en les meves rutines, els meus processos, i els resultats del negoci han millorat moltíssim! No em podia imaginar que es podia millorar tant en tan pocs mesos.”
Gema Parreño Badenas (Assessora de Recursos Hmans)

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials