Assessorament proactiu a professionals

12 mesos d'assessorament en estratègia, proactivitat i màrqueting a professionals

Aquesta és una proposta dissenyada per a professionals que facturin fins a cinc milions d'euros a l'any.

Una de les meves especialitats d'assessorament és a assessors i consultors de petites i mitjanes empreses. Jo en sóc un, entenc les teves necessitats i puc aportar la meva experiència i guia en tots els aspectes del teu negoci i estratègia per a convertir-te en un soci estratègic dels teus clients, així com a impulsar els seus (i els teus) resultats ràpidament.

Basant-me en l'èxit aconseguit amb altres despatxos i professionals autònoms, utilitzarem els motors del creixement del vostre negoci, per a posicionar-vos en el camí d'un creixement accelerat i sostingut.

Entre d'altres coses, pot incloure:

 1. Dirigir reunions de planificació (una o dues) per definir l'estratègia i les prioritats a treballar (serveis, preus, màrqueting ...).
 2. Avaluar el vostre perfil estratègic i posició en el mercat, per determinar el que us situa millor de cara a l'èxit futur.
 3. Crear estratègies que construeixin sobre les vostres fortaleses i valor únic al mercat, de manera que pugueu fer créixer la distància amb els vostres competidors i millorar els vostres marges.
 4. Treballar amb vosaltres per a desenvolupar el vostre Cercle de Creixement Proactiu®, que guiarà els vostres esforços en màrqueting i generació de negoci.
 5. Destapar els obstacles i limitacions que dificultaran la implementació.
 6. Definir un pla d'implementació que aprofiti els recursos actuals per a que supereu els obstacles i assoliu els objectius en un temps rècord.
 7. Dissenyar un procés d'implementació que ens mantingui focalitzats.
 8. Aportar idees proactivament, per a que pugueu implementar-les en temps real a noves oportunitats, clients o àrees de negoci que vagin sorgint.
 9. Desenvoluparem un model d'informe setmanal o mensual per a controlar i dirigir el vostre progrés en les àrees de màrqueting, lliurament de serveis i finances.
 10. Conversar regularment amb tu de cara a debatre el progrés, superar obstacles i augmentar la velocitat d'implementació.
 11. Ensenyar-vos a utilitzar aquest marc de creixement amb els vostres clients i els seus projectes, en temps real.
 12. Fer jocs de rol per a preparar reunions amb potencials clients, desenvolupament de negoci i creixement.

"L’Oriol entén molt bé la necessitat de l’assessor i l'ajuda a professionalitzar seu despatx amb accions concretes amb les que aconsegueixes assolir els objectius marcats. Molt generós compartint el seu coneixement, no es guarda res. Molt molt recomanable a assessors que volen gestionar un canvi al seu negoci. "

Juan José Hernández del Río (Sanjuán Asesores)

Créixer en la incertesa

 • Els professionals operen en una esfera tridimensional amb clients, competidors i un mercat incert. T'ajudaré navegar-hi i assolir els teus objectius de creixement i millora.
 • Com actues davant d'un món incert marcarà el camí a seguir pel teu despatx i equip.
 • Dirigir en la incertesa requereix diferents habilitats (i temperament) que liderar durant temps normals.
 • Els assessors externs i les noves perspectives poden ajudar-te a veure i pensar d'una manera més eficaç.
 • Hi ha indicadors que podries analitzar i que t'aportarien informació sobre com preparar el teu despatx per a créixer, navegar per les turbulències i millorar-ne el rendiment ràpidament.

“Vaig conèixer l'Oriol a un seminari per causalitat, no crec en les casualitats sinó en les causalitats i vaig decidir contractar-lo. El meu negoci anava bé, però, vaig veure l'oportunitat d'aprendre d'Oriol i que m’acompanyés com a assessor. El que vaig aconseguir amb la seva professionalitat va ser passar a un altre nivell en el meu negoci i accelerant els meus resultats.”
Marian Gil (Coach executiva)

Amb aquest servei d'assessorament, tindràs la possibilitat de treballar amb mi en una relació personalitzada i altament proactiva que contribuirà ràpidament al teu creixement professional i personal.

La inversió va dels 7.500 als 27.000 euros, en funció de l’opció triada, que es pagaran mensualment al llarg d'un any.

El termini mínim de contractació és d'un any.

Contracta’l o demana’m més informació emplenant el formulari, enviant-me un email a oriol@oriolopez.com o trucant-me al 670484472.

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials