Masterclass d'Empresa

Casa del Llibre, Passeig de Gràcia, 62, Barcelona

Masterclass d'Empresa

Quan les coses van bé és fàcil créixer, oi? De fet, moltes empreses creixen malgrat la seva manca d'estratègia i direcció proactives. Simplement responen el telèfon i llestos.

Però això no és una estratègia de creixement, sinó inèrcia i, com bé saps, això no és per sempre, ja que constantment hi ha tempestes com la transformació digital, noves tendències, canvis polítics o moviments interns.

El proper dia 28 de novembre a les 19 hores, participo a la Masterclass d’Empresa de la Casa del LlibreProfit Editorial i la revista Món Empresarial, per a parlar sobre créixer amb intenció i no per reacció.

Entre d’altres temes, parlarem d’estratègia, innovació, rendibilitat, proactivitat, màrqueting, eficiència i tecnologia, com a palanques del creixement.

L’entrada és gratuïta i les places limitades així que, si hi vols, venir, envia’m un email a oriol@oriolopez.com o emplena el següent formulari i t’hi inscriuré.

I, si creus que aquesta masterclass pot ser d’interès d’algun altre empresari, tens permís per a reenviar-li aquesta invitació.

T’espero a la masterclass!

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials