Finances estratègiques (Fòrum Creix)

Col·legi d'Economistes de Catalunya, Plaça Gal·la Placídia, 32, Barcelona

Finances estratègiques (Fòrum Creix)

Només pots gestionar allò que medeixes, pel que en el moment en què entenguis com es genera benefici a la teva empresa, podràs entendre millor com maximitzar-lo de manera proactiva i continuada.

Durant aquest esmorzar amb un grup reduit d’empresaris, t’ajudaré a entendre els teus números, a descobrir quin és el benefici real i el desitjat, a analitzar quins clients, mercats i productes són més rendibles i en quines àrees hauries de centrar-te per a millorar els teus resultats, la teva tresoreria i la teva qualitat de vida.

Concretament, aportaré idees orientades a propulsar el teu negoci, gràcies al control de gestió, el finançament i la política de preus, entre d’altres.

Les places són limitades així que envia’m un email a oriol@oriolopez.com o emplena el formulari per a reservar el teu lloc. 

T’hi espero! 

PS: sé que aquest esmorzar pot interessar a d'altres empresaris així que t'animo a re-enviar aquest email a tots aquells que creguis que es beneficiaran del mateix, per a que tinguin l'oportunitat d'assistir-hi.
 
Oriol López Villena
Ajudo les empreses a créixer, prosperar i deixar llegat

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials