Seminari de Creixement Proactiu (Saragossa)

World Trade Center Zaragoza, Calle de María Zambrano, 31, Zaragoza

Seminari de Creixement Proactiu (Saragossa)

El creixement proactiu es distingeix del reactiu perquè té una intenció clara d’on vol arribar i de quina manera vol fer-ho. I, quan s’assoleix, ens trobem en el que jo anomeno el punt dolç, que és aquell moment en què el negoci té:

  • Una estratègia clara i compartida al llarg de l'empresa;
  • un equip directiu eficaç, que defineix i implementa aquesta estratègia; i
  • un negoci rendible, que aporta benefici net, no només EBITDA.

Per tant, caldrà tenir un bon model de negoci (estratègia), que tingui futur (rendibilitat) i escalabilitat (equip). Aquests tres requisits són la clau per a l'èxit a llarg termini de qualsevol negoci que no vulgui quedar-se en un etern lloc de treball per a l’empresari. Per tant, demana't: quants d'aquests requisits compleixes a dia d'avui? Què et manca per a aconseguir el teu "punt dolç"?

Els propers 17 i 19 de Setembre, de 9:30 a 13:30, celebro a Barcelona (en català) i Saragossa, respectivament, el 6è Seminari de Creixement Proactiu, que tractarà de construir aquest punt dolç a la teva empresa, ajudant-te a definir una estratègia de creixement per al futur, construir un equip directiu que l'implementi i accelerar els teus resultats, a través de 30 consells pràctics que podràs treballar immediatament.

Les places són limitades així que envia’m un email a oriol@oriolopez.com o emplena el formulari per a reservar el teu lloc. Et confirmaré la teva participació enviant-te un sistema d’avaluació per a definir les teves prioritats estratègiques.

T’hi espero! 

PS: sé que aquest seminari pot interessar a d'altres empresaris així que t'animo a re-enviar aquest email a tots aquells que creguis que es beneficiaran del mateix, per a que tinguin l'oportunitat d'assistir-hi. Si venen de part teva, a més, us regalaré a tots dos el meu llibre "Camí al benefici".
 
Oriol López Villena
Ajudo les empreses a créixer, prosperar i deixar llegat

Formulari de contacte

Dades de contacte

Oriol López Villena
Vallcarca 158
08023 Barcelona

+34 932118296

oriol@oriolopez.com


Xarxes socials